Familien Kirk Jensen


Familien Kirk Jensen er Pia og Steen samt vore 3 drenge - Rasmus, Anders og Peter


Steen Kirk Jensen

Jeg hedder Steen Kirk Jensen er 56 år og gift med Pia, sammen har vi 3 drenge. Rasmus,  Anders  og Peter. Vi har boet i Lem siden 1991. Jeg arbejder som kunderådgiver i Ringkjøbing Landbobank på hovedkontoret i Ringkøbing. Jeg er vokset op i et jægerhjem, og fik mit jagttegn som 16 årig. I 1992  fik jeg/vi vores første hund en kortshårhan, som hed Ras, den blev mest benyttet som jagthund, men deltog også på diverse prøver. Ras blev desværre aflivet i september 1997, p.g.a. et beskadiget knæ, som ikke blev bedre - trods operation. Sommeren 1998 fik vi Søborggård`s Zøs, en rigtig god jagt, familie- og prøvehund. I 2006 anskaffede vi Søborggård`s Sille som er en helt fantastisk hund, super familiehund en rigtig god jagthund, der halser på fod, og driver rigtig godt i skoven. Derudover begår den sig også rigtig godt på prøver, vi havde en pause  på 1-2 år da vi byggede nyt hus, men startede op igen i 2011, hvor Sille bla. fik 1. præmie på markprøve i åben klasse, 1. præmie på brugsprøve, bestået ræveslæb med max. 4 point, deltog på udstilling i Herning og fik Excellent, 3. vinder. I 2012 har jeg været på fuldbrugsprøve med Sille og det blev til en 2. præmie med 231 point.  Både Ras, Zøs og Sille er hunde der er købt hos Uffe Jacobsen (Søborggårds) og er/var dejlige familie- og brugshunde. I dag har vi kun Fie (hvalp efter Sille) som er en dejlig rolig, og en fantastisk jagt / prøvehund. Fie blev dansk jagt champion (DKJCH) i 2017. Nu har vi også Trille som er en hvalp fra Fie og Sydvestjyden Gismo.

Fritiden går med jagt, hundetræning, fodbold, løbetræning og jeg gennemførte min første maraton løb i København den 20. maj 2012. Derudover følger jeg/vi meget børnenes fritidsinteresser, så der bliver set en del fodboldkampe med videre. Jeg har siddet i korthårklubben's aktivgruppe Midt- og Vestjylland ca. 20 år, men stoppede i 2019.

Pia Kirk Jensen
Jeg er 56 år og prøver at holde styr på mine 4 knægte. Derudover arbejder jeg på Vestas i Ringkøbing som Global Travel Manager. Fritiden bruges på masser af sport, løb, gymnastik, step og derudover udvalgsarbejde i lokal samfundet.

Familien Kirk Jensen
2016

Familien Kirk Jensen
2016